
Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért! Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06
- Fogyasszunk natúr, cukor hozzáadása nélkül készült zöldség és gyümölcsleveket, turmix italokat

- Készítsünk minél gyakrabban friss zöldségekből készült ételeket. Célszerű mindig a szezonális fajtákat választani. A téli hónapokban ilyen például a sárgarépa, cékla, zeller, retek, káposztafélék, hagymák. Részletes táblázatot és leírást a téli idény növényeinkről cikkünkben találsz.
- C-vitamin bevitel növeléséhez jótékony hatású lehet egy csésze csipkebogyó tea.
- Natúr (nem sózott/pörkölt) olajos magvak, diófélék rendszeres fogyasztásával a szervezet B- és E-vitaminokhoz, értékes telítetlen zsírsavakhoz jut. Naponta 1-1 marékkal fogyasszunk belőlük: müzliben, salátában vagy magában.
