Ft
Csak regisztrált felhasználóknak!
Hozzávalók: 30 dkg csirkemáj 10 dkg póréhagyma vágott petrezselyem szárított majoránna 6 evõkanál olaj 4 nagy alma 1 fej saláta vagy salátamix 8 mini paradicsom Elkészítés: A csirkemájat darabokra vágjuk. A póréhagymát felszeleteljük. Felforrósítunk 3 evõkanál olajat, megfuttatjuk benne a hagymát, rátesszük a májat, pár perc alatt összepirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a petrezselyemmel, majorannával. A sütõt 200 fokra elõmelegítjük. Az almát megmossuk,tetejét levágjuk,hogy az almának csak vékony fala maradjon. Beletöltjük a májat,jénaiba állítjuk, és sütõben 10 percig sütjük. Közben a salátát megmossuk és összedaraboljuk. A paradicsomokat négybe vágjuk. A salátával együtt tányérra tesszük. Meglocsoljuk a maradék olajjal, megszórjuk borssal, és rátesszük a sült almás csirkemájat.