Töltsük fel a szervezetünk természetes vitaminokkal
Tavasszal rengeteg termelő kezd a standjainál árulni finomabbnál finomabb terméseiket.
Főzés, sütés, receptek
Tavasszal rengeteg termelő kezd a standjainál árulni finomabbnál finomabb terméseiket.
Reggel méreg, délben étek, este orvosság: legalábbis ezt tartja egy régi mondás a retekről.
A hagyomány szerint a medve is ezt eszi először a téli álom után, hogy regenerálódjon a szervezete.
A tavaszi méregtelenítés egy 4-6 hetes program, amely több módon kivitelezhető, akaraterőtől is függően.
A tavaszi tisztítókúrák közé érdemes bevenni a nyírfacukorral történő méregtelenítési kúrát is.
Egészség vagy étel - ital? Vagy minden egyben? Kis odafigyeléssel lehet enni, inni, és egészségesek is lehetünk.
Akár szűk körben, akár nagyobb társasággal, esetleg igazi házibuli keretében töltjük is a szilvesztert, általában az alkalomhoz illő ételekkel készülünk.
Evés - ivás után jöhet a fogyókúra? Hogyan? Mennyit? Étkezzünk egészségesen!
Mit együnk? Mit igyunk? Miben szilveszterezzünk? Céges partin és házibuliban?
Az élelmiszer maradékok kidobása mára már szentségtörés. Legyünk tudatosak, és hasznosítsuk az élelmiszer maradékokat is!
Kerüljük az olcsó virslit? Virslititkok: mibõl készül és hogyan kell fõzni?
Karácsonykor lehet dőzsölni? Együnk - igyunk mértékkel, pl. bejglit.
Az ősz tele van olyan finomságokkal, melyek a szervezetünk számára is jótékony hatással bírnak.
Az egyik legkedveltebb őszi és téli csemege a sütőtök, ami ráadásul nem csak ízletes de az alakunknak is jót tesz.
A karalábé kiváló energiaszolgáltató, mivel magas szőlőcukor tartalommal rendelkezik.
Bizonyos őszi és téli zöldségeket és gyümölcsöket nemcsak azért érdemes fogyasztani, mert egészségesek, hanem mert a fogyást is elősegítik.
Tavasszal a friss zöldségek és gyümölcsök által feltölthetjük szervezetünket vitaminokkal.
Sokan úgy gondoljuk, hogy télen a hidegben többet kell ennünk, s gyakran a nehezebb, zsírosabb, laktatóbb ételeket kívánjuk.