2024.06.13. - Antal, Anett

Miben szilveszterezzünk? Céges partin és házibuliban?

Miben szilveszterezzünk? Céges partin és házibuliban?
Miben szilveszterezzünk? Céges partin és házibuliban?Még nem döntöttél, hol szilveszterezel és miben? Sebaj, olvasd el óévbúcsúztató divat-összeállításunkat, válogass a lenge, áttetszõ kelmék, suhogó selymek és a csillogó, flitteres anyagok közül és.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Ha az év utolsó napján házibuliba megyünk, például ilyen öltözékeket választhatunk. A kis fekete most is nyerõ. Akár kétrészes fekete modellt is felvehetünk. A mély kivágású, ujjatlan topból és térd alatt végzõdõ szoknyából álló együttes lazán követi az alakot. Csípõre ejtett övvel kevésbé karcsúaknak is jól áll.

Aki szereti a fényes anyagokat, biztosan jól érzi magát egy ilyen bronz árnyalatú selyemruhában.

A mellvarrásos fazon hangsúlyozza a keblet. A szoknya hátul kissé hosszabb, gloknis szabású, így táncoláshoz is ideális.

Az extravagáns stílus híveinek való a mélyvörös, lenge, áttetszõ princessz-ruha.

A mell alatti szabásvonallal készült, lefelé bõvülõ kisestélyit vékony fekete szalag díszíti. Ha kiegészítõnek hosszú fekete kesztyût, illetve bokára simuló csizmácskát választunk, vagány lesz megjelenésünk.

Aki ünnepi alkalmakkor is szívesebben visel nadrágot, az vékony ezüst anyagból készült, bõ szárú modellt vegyen fel, s hozzá ujjatlan, például nyakpántos fazonú fekete topot.

Idén újra hódítanak a vállat szabadon hagyó, hosszú ujjú felsõrészek. A fénylõ fehér anyagú változat kifejezetten estélyi, még egyszerû fekete nadrággal társítva is ünnepélyes.

Céges partira

Aki szilveszterkor céges partira hivatalos, koktélruhát vagy különleges, nadrágos összeállítást, de akár hosszú estélyi ruhát is felvehet.

A merész, hasig dekoltált, vékony anyagú, matt drapp ruhát aranyló flittercsíkok díszítik.

Aki szeret "jégkirálynõként" mutatkozni, most csillogó ezüst estélyibe bújhat.
Az egyszerû fazonú modellt a szemet vonzó anyag, illetve a mély V-nyakkivágás teszi különlegessé.

A kombiné fazonú estélyik továbbra is kedveltek. A világos lila, fényes selyemruha szoknyája elöl, alul kis húzásokkal bõvül.

Ha nagyon extravagánsak akarunk lenni, bátran válasszunk jelmezszerû öltözéket.
Az ujjatlan, mellnél egyetlen ponton záródó tunika hátul egészen a térdhajlatig leér.
A mozgás közben lebegõ, fémes csillogású felsõrészt hasonlóan fényes ezüst nadrággal ajánljuk.

Rendkívül elegáns az amerikai vállas, földig érõ, testhez simuló fekete ruha, amelynek felsõ rétege lefelé bõvülõ, átlátszó organza. Ez a fazon elõnyösen nyújtja az alakot.

nlcafe
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!