2024.06.24. - Iván

A jó egészség 10 parancsolata

A jó egészség 10 parancsolata
A jó egészség 10 parancsolataEnnyit megér az egészségünk? Bármennyire is profánnak és közhelyesnek tûnik ez a 10 parancsolat, betartása nagyon hatásos - állítják a francia szakértõk. Szinte nullára csökkenthetjük a kockázatot és ellenállóbbá válhatunk a betegségekkel szemben. Francia orvosok és életmód szakemberek a wellness, franciául bien etre, azaz magyarul "jóllét" állapotának elérésére és fenntartására az alábbi 10 ajánlást fogalmazták meg. Ne gondoljuk azt, hogy bonyolult dolgokat kell betartanunk, csak hát tudjuk milyen ezeket a fogadalmakat nap mint nap megjegyezni és figyelni rájuk. Ne járjanak úgy, mint ahogy sokan a szilveszteri fogadalmakkal szokták. Sok sikert a megvalósításhoz!
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

1.) Ne dohányozz !

2.) Érd el optimális testsúlyodat, és õrizd meg azt !

3.) Kiegyensúlyozottan táplálkozz: kevés lipid, sok rost, vigyázni a sóval!

4.) Rendszeresen mozogj, végezz valamilyen sportot, akár amatõr szinten is elég !

5.) Ellenõrizd vérnyomásodat!

6.) Csak mértékletesen fogyassz alkoholt !

7.) Kerüld a drogokat !

8.) Ügyelj a biztonságos szexre !

9.) Kapcsold be az autóban a biztonsági övet !

10.) Rendszeresen keresd fel háziorvosodat !

Bármennyire is profánnak és közhelyesnek tûnik ez a 10 parancsolat, betartása nagyon hatásos- állítják a francia szakértõk. Szinte nullára csökkenthetjük a kockázatot és ellenállóbbá válhatunk a betegségekkel szemben.

életforma.hu

egészséges élet = boldogság
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!