2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Gordon Ramsay: Mennyei halételek

Gordon Ramsay: Mennyei halételek
Gordon Ramsay a többszörös Michelin-csillagos sztárséf a különlegesen könnyû, mégis intenzív ízvilágú fogásairól ismert.

Miután a Passion For Flavour (Ízek bûvöletében - T.bálint Kiadó, 2010) c. könyve elnyerte a Glenfiddich Év Könyve díjat, figyelmét most azokra a fogásokra irányítja, melyek a legkedvesebbek számára: a halakra és a tenger gyümölcseire.

A könyv kifejezetten azokat a hobbi szakácsokat célozza meg, akik eddig talán még soha nem tapasztalták azt az örömet és dicsõséget, amit a tengeri fogások elkészítése okozhat.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Halételei gyorsan elkészíthetõek, egészségesek és rendkívül változatosak, pontosan illeszkednek Gordon fõzési stílusába, melynek alapja a frissesség és a különlegesség. Ezt a két jellemzõt szem elõtt tartva a „Mennyei halételek” – száz színes fényképpel illusztrálva – összefoglaló képet ad arról, hogy milyennek kell lennie egy páratlan fogásnak.

A könyv megrendelhetõ a www.tbkiado.hu weboldalon!
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!