2024.04.24. - György

Boros mártás

Hozzávalók:

- 1 kis fej hagyma
- 1 dl fehérbor
- 1 dl vörösbor
- 1 dl húsleves
- 2 evõkanál vaj
- 3 evõkanál sûrített paradicsompüré
- 2 gerezd fokhagyma
- õrölt fehérbors
- só
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

Reszeld le a hagymát, és pirítsd meg a vajban, majd öntsd hozzá a húslevest és a borokat. Add hozzá a paradicsompürét és az átnyomott-passzírozott fokhagymákat, majd forrald össze, és fõzd, míg eléri a mártás-állagot.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!