2024.04.20. - Tivadar

Disznótoros krumplival és sült céklával

Hozzávalók:

- 1 db sütnivaló kolbász
- 1 db májas hurka
- 1 db véres hurka
- 1 szelet csontnélküli fõtt tarja
- 2 db cékla
- 3 db krumpli
- libazsír
- só
- õrölt feketebors
- õrölt kömény
- kevés sör
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Elkészítés:

A kolbászt és a hurkákat megszurkálom, beteszem egy zsíros serpenyõbe, ráhelyezem a tarját, mellé a hasábra vágott krumplit és a szeletelt céklát. Sózom, borsozom, a céklára szórok még köménymagot is. Letakarom alufóliával, és 180 C fokra elõmelegített sütõbe rakom. Idõnként megforgatom, s meglocsolom. A vége felé leveszem a fóliát, locsolok rá sört, s pirosra sütöm.
Főzés, sütés, táplálkozás kapcsán a receptmix magazin hasznos receptekkel, főzési praktikákkal segíti a finomabbnál finomabb és egészséges reggeli, ebéd, vacsora elkészítését. Főzni jó, enni még jobb, együtt tapasztaltabbá válni a legeslegjobb!