
A pudingot egy kevéske hideg tejjel csomómentesre keverem, majd hozzáöntöm a maradék tejet, és közepesen sűrű krémet főzök. A habtejszínt a habfixálóval kemény habbá verem, majd a kihűlt pudingba belekeverem. A csokit megolvasztom, és felöntöm kb. fél dl tejjel, majd simára keverem. Először egy réteg babapiskótát helyezek a jénai aljába, meglocsolom az olvasztott csokival, rákanalazom a pudingos krém felét, és elegyengetem, majd sűrűn megrakosgatom a felkarikázott banándarabokkal.		
			
		
		Újabb réteg piskóta, ismét meglocsolom a maradék csokival, rákanalazom a maradék pudingot, végül banánnal befedem. A babapiskótát hamar megpuhul, és jól szeletelhető lesz, így nem kell külön megforgatni a csokis masszában.
Hozzávalók:
- 24 db babapiskóta
- 2 cs. vaníliás pudingpor
- 2-3 ek. cukor
- 1 cs. vaníliás cukor
- 4 dl tej + egy kevés a csokis masszához
- 2 dl habtejszín
- 1 cs. habfixáló
- 10 dkg étcsoki
- egy kis kockányi vaj
- 3-4 db közepes banán