
A hússzeleteket kissé kiverjük, sózzuk, forró zsíron mindkét oldalát lepirítjuk. Kevés vizet aláöntve, fedő alatt puhára pároljuk, majd kikent tűzálló tálba fektetjük. Közben az apróra vágott hagymát a maradék zsiradékon kissé megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a szeletelt gombát. Puhára pároljuk. A tojásokat felverjük, beleszórjuk a finomra vágott petrezselymet, sózzuk. A tojást a gombához adjuk, kevergetjük, míg összeáll. A hússzeleteket betakarjuk 1-1 szelet sonkával, elosztjuk rajta a gombát, betakarjuk 1-1 szelet sajttal.
Forró sütőben sajtpirulásig sütjük. Párolt rizs, zöldbab és paradicsomsaláta illik hozzá.
Hozzávalók:
- 4 szelet karaj
- 4 szelet főtt sonka
- 4 szelet sajt
- 15 dkg gomba
- 2 tojás
- 1 fej hagyma
- só
- finomra vágott petrezselyem
- olaj