
A nyers darált húst elkeverjük az aprított hagymával, fokhagymával, babbal, kukoricával, kockára vágott paprikával és az összes fűszerrel, amiket ízlés szerint adagolunk hozzá. Ezt a keveréket egy kiolajozott hőálló tálba lazán, lenyomkodás nélkül beleterítjük. Az öntethez valókból keveréket készítünk, majd leöntjük vele a húsos masszát,ami szépen körülöleli majd a husinkat. Az egész tetejére reszelt sajtot szórunk és középmeleg sütőben 40 perc alatt pirosra, illatosra sütjük. Tálaláskor tejföllel locsoljuk meg és szórhatunk rá őrölt chilit plusszba!		
			
		
		Hozzávalók:
- 50 dkg darált hús 
- 1 doboz kukorica konzerv 
- 1 doboz vörösbab konzerv 
- 1 nagy hagyma 
- 3 gerezd fokhagyma 
- 1 nagy kaliforniai paprika 
- só
- bors
- pirospaprika
- őrölt kömény
- bazsalikom 
- chili ízlés szerint 
Öntethez: 
- 2 dl főzőtejszín 
- 1 dl paradicsomlé 
- 1 kk liszt 
- só
- bors
- bazsalikom
- chilipor 
- tetejére reszelt sajt