
A lisztet, sót, parmezánt, oregánót a borssal összekeverem, majd a vajat pici mennyiségekben rákockázom. Robotgéppel fél perc alatt morzsássá dolgozom, majd hozzáadom a tojás sárgáját és a hideg vizet, majd összegyúrom a tésztát, majd lisztezett deszkán fél cm vékony téglalappá nyújtom és szintén fél cm vastagságú hasábokat vágok a pizzavágómmal. (Lehet nagyobb rudakat is készíteni és sütés után darabolni.) Sütőpapírral bélelt sütőlemezre teszem a rudakat, majd kissé felvert tojásfehérjével megkenem és megszórom a szezámmaggal. 		
			
		
		Hozzávalók:
- 20 dkg liszt 
- 1/2 tk só 
- 5 dkg parmezán 
- 1 ek oregánó 
- frissen őrölt bors 
- 10 dkg hideg vaj 
- 1 tojás 
- 4 ek hideg víz 
- szezámmag