
A mascarponét keverjük habosra a porcukorral, és a vaníliás cukorral. Ezután adjuk hozzá a kókuszreszeléket, majd kézzel gyúrjuk össze a masszát. (ízlés szerint több cukrot is adhatunk hozzá) Ezután nedves kézzel, formáljunk kb. diónyi nagyságú golyókat, majd tegyük egy sütőpapírral bélelt tálcára. Helyezzük be a fagyasztóba 1-2 órára, hogy a golyók teljesen megdermedjenek. A csokoládét tördeljük bele egy fém tálba, majd gőzfürdő fölött, néha megkeverve olvasszuk fel. Ezután vegyük ki a fagyasztóból a kókuszgolyókat, majd egyesével vonjuk be az olvasztott csokoládéval.		
			
		
		Mivel a golyók hidegek, így a csokoládé gyorsan megdermed.
Hozzávalók:
- 20 dkg kókuszreszelék
- 10 dkg porcukor
- 2 csomag vaníliás cukor
- 10 dkg mascarpone
- 1 tábla csokoládé (60%-os)